Rediger gamle bilder

Når jeg valgte dagens Instagram bilde så ville jeg ha et portrett som var close, beauty og et gammelt bilde. Jeg kom på at jeg tok noen bilder av Emma Madsen til noe musikk cover hun skulle ha. Så jeg gikk inn på dropbox, som jeg alltid gjør, og lette etter bildet av henne. Når jeg finner bildet så ser jeg at det var ikke sånn jeg husket det, og det var ikke sånn jeg ville ha det i det hele tatt. Trikset ble å laste ned bildet til iPhonen, og så redigere det i VSCO CAM. 
Alle bilder jeg tar med telefonen redigerer jeg der, men noen ganger også de jeg tar med a7'n.

Etter en kjapp edit så fikk jeg det sånn jeg så det for meg og kunne poste det til Instagram. 
Så husk at om du har redigert et bilde du likte for 1 - 2 - 3 år siden. Prøv deg på det igjen, lover deg at du gjør det annerledes den andre gangen! 

-Håkon 

 ETTER

ETTER

 
 FØR

FØR