Seiltur med familien

Har ikke sett familien siden påsken så nå var det på tide å finne på noe med de igjen. 
Jeg og Isabelle ble dermed broren min nedover for å bli med Mamma & Pappa på noen timer på sjøen, men isteden for å seile så ble vi med en gammel kompis av Pappa på en relativt stor motor båt. Det var like koselig det, jeg og Isabelle trengte bare litt tid på vannet. 

Jeg har også bestemt meg for å ikke glemme kamera hjemme når jeg er på sånne turer. 
Det er ofte jeg bare lar det ligge, men nå som jeg går gjennom bilene mine fra de forskjellige årene jeg har fotografert så er det veldig lite familie der, og veldig mye jobb.

Jeg har ikke tenkt at jeg skal gå et liv eller år uten å ha bilder av det som skjer akk nå, så det å dokumentere hva som skjer nå er like viktig som den jobben jeg skal gjøre i morgen.