Get together turned to shoot

Me and two of my best friends had a get together this friday and one of mye new years resolutions is to never leave the camera at home. So i brought it with me, aaaand of course we had to shoot some pix!

 

Hiking in my own backyard

In the past months I've been really interested in travel photography and all the dudes that are killing it in the adventure, lifestyle photo game. I would love to shoot more travel and exploration photos, so let that happen soon! 

Here are some shots from a walk i did this afternoon testing my new 35mm f2.8 from Sony ZE

 

Dele mer Landskap og Abstrakt foto?

Det å legge ut bilder på sosiale medier eller det å dele bilder med verden er en jobb i seg selv.
Ikke hvert innlegg på insta får like mye oppmerksomhet og spesielt de bildene jeg kanskje synes er kulere enn andre får som regel mindre oppmerksomhet. Jeg lurer på om kanskje man skal legge ut mer abstrakte / landskapsbilder igjen? Jeg tar de bildene når jeg er på tur og har muligheten, men poster det veldig sjeldent så tenker starte med å legge ut her, og på 500px siden min, så får jeg holde meg til portretter på instagram.. med mindre det er en banger jeg føler alle burde se!

 

Color Magic 2015 (iPhone 6+)

Color Magic 2015 (iPhone 6+)

Oslo 2016 (iPhone 6+)

Oslo 2016 (iPhone 6+)

Barcode Oslo 2015

Barcode Oslo 2015

#Hæshtag

Dette er helt sykt!!  

Jeg lagde meg en ny instagram konto med fokus på å poste shit jeg ikke vil ha på min "proffe" side. Fokusere mer på den driten alle vil se men ingen vil se... Så jeg postet et bilde av kamera med gopro. Og det har tatt helt av. Bare mens jeg skriver dette så har det kommet inn 6 ny likes og det stopper ikke!?  

 

image.jpg

Jeg lagde denne kontoen bare for å vise mer personlige ting, men dæven da. Klager ikke altså, men hashtag bildene dine nå! Jeg gjorde det ikke for det var ikke rent, men fuck det, nå blir det hashtags over hele insta  

 

image.jpg

Rediger gamle bilder

Når jeg valgte dagens Instagram bilde så ville jeg ha et portrett som var close, beauty og et gammelt bilde. Jeg kom på at jeg tok noen bilder av Emma Madsen til noe musikk cover hun skulle ha. Så jeg gikk inn på dropbox, som jeg alltid gjør, og lette etter bildet av henne. Når jeg finner bildet så ser jeg at det var ikke sånn jeg husket det, og det var ikke sånn jeg ville ha det i det hele tatt. Trikset ble å laste ned bildet til iPhonen, og så redigere det i VSCO CAM. 
Alle bilder jeg tar med telefonen redigerer jeg der, men noen ganger også de jeg tar med a7'n.

Etter en kjapp edit så fikk jeg det sånn jeg så det for meg og kunne poste det til Instagram. 
Så husk at om du har redigert et bilde du likte for 1 - 2 - 3 år siden. Prøv deg på det igjen, lover deg at du gjør det annerledes den andre gangen! 

-Håkon 

ETTER

ETTER

 
FØR

FØR

Seiltur med familien

Har ikke sett familien siden påsken så nå var det på tide å finne på noe med de igjen. 
Jeg og Isabelle ble dermed broren min nedover for å bli med Mamma & Pappa på noen timer på sjøen, men isteden for å seile så ble vi med en gammel kompis av Pappa på en relativt stor motor båt. Det var like koselig det, jeg og Isabelle trengte bare litt tid på vannet. 

Jeg har også bestemt meg for å ikke glemme kamera hjemme når jeg er på sånne turer. 
Det er ofte jeg bare lar det ligge, men nå som jeg går gjennom bilene mine fra de forskjellige årene jeg har fotografert så er det veldig lite familie der, og veldig mye jobb.

Jeg har ikke tenkt at jeg skal gå et liv eller år uten å ha bilder av det som skjer akk nå, så det å dokumentere hva som skjer nå er like viktig som den jobben jeg skal gjøre i morgen.